Eko apartman Pustolov, kao što i sam naziv nagoveštava – namenjen je svima koji žele da se povežu sa prirodom. Kako zbog svojih omiljenih aktivnosti (šetnja, trčanje, trail trčanje, skijanje, orijentiring, biciklizam, planinarenje, uživanje u porodičnim aktivnostima sa decom, fotografisanje…) tako i radi samog odmora i boravka u enterijeru koji odiše prirodom.

Apartman Pustolov nalazi se u Crnom vrhu, na glavnom putu koji vodi od Knjaževca ka skijalištu i parku prirode Stara planina. Na samo 5 km od skijališta, Pustolov je okružen netaknutom prirodom. Kroz prozor možete uživati u zvucima Crnovrčke reke i bogatoj borovoj šumi. Ako ustanete dovoljno rano možete biti svedoci jednog od najatraktivnijih fenomena Stare planine – jutarnje aktivnosti razigranih krda divljih konja.

Sam apartman predviđen je za 1-4 osobe, poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kaučem na rasklapanje, komplet opremljenu kuhinju, kao i kupatilo (lično). Pustolov je u sklopu domaćinstva Golema reka, ali fizički odvojen od ostalih gostiju objekta. Povezan je sa dva lounge bara i restorana (Golemom rekom i planinskim domom Šum-oba interesantnog autentičnog ambijenta), s toga postoji mogućnost doplate obroka kao i pića, po izuzetno povoljnim cenama. Poseduje i više parking mesta.

Stvorili smo za Vas prirodnu, domaću atmosferu i ostaje nam samo da zajedno sa Vama i radi Vas održimo istu. Ugodnu pustolovinu Vam zelimo.

Pošalji upit za rezervaciju


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *