Apartmani na Ranču Platan su zapravo „hoteli“ na rančerski način: zasebne brvnare koje imaju drvene terase, potkrovlje sa udobnim francuzom (krevet ), sve što je potrebno za komforan smeštaj, opuštanje i odmor. Imaju i kamin. ’Jel pravi? Naravno, treba vam za romantične večeri. I za grejanje, razume se. Ako se zadimi ili pregreje, ne brinite, tu je prirodna ventilacija.

U sastavu svake apartmanske kućice nalazi se:

1) soba sa kaminom, drvima i pomagalima za potpaljivanje i održavanje kamina,
2) kuhinja,
3) kupatilo,
4) potkrovlje i
5) terasa.

U sklopu apartmanske kućice iznad kamin sobe, nalazi se potkrovlje sa prirodnim sistemom ventilacije, odnosno soba za spavanje koja je urađena u planinskom stilu. Na raspolaganju Vam je toaletni kutak, ormar, radio, stolne lampe, krznena prostirka, francuski krevet izrađen od masivnog drveta, posteljina od češkog krepa i što je najvažnije – sveže noći i udoban dušek.

Pozivamo vas u šetnje i aktivnosti po Fruškoj Gori. Iskusite planinsko rekreativno jahanje, obiđite manastire Fruške Gore, Vrdničku kulu, povratite sportski duh ili „staru sportsku slavu“. Naučite nešto novo. Ili prosto uživajte i dišite.

Ranč Platan je smešten na prelepom obronku Fruške Gore. Istrajno negujemo naš Ranč, kao posebno mesto za romantičan vikend i predah u prirodi. Iako smo blizu Beograda, Subotice, Sombora, Zrenjanina, Novog Sada, ipak odmor ili vikend na Ranču automatski obriše fajl „grad“ iz vaše memorije. Priroda vas odmah „resetuje“ i neprimetno postajete opušteni rančer. A pogled sa Ranča Platan na okolne obronke – prava mala Toskana.

Pošalji upit za rezervaciju


Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *